KARISMA

Valmennus

Lämpöä, läsnäoloa, voimaa

uskottava omana itsenäsi

Loviisassa 24.-25.2.2023

Haluatko vahvistaa uskottavuuttasi ja uskallustasi luottaa aitoon itseesi? Haluatko oppia vaikuttamaan tilanteisiin vielä sujuvammin? Neuvottelemaan tehokkaammin? Esiintymään tai ottamaan tilaa itsevarmemmin? 

Tule vahvistamaan karismaattisuuttasi niin, että voit tehdä työtäsi vieläkin menestyvämmin – ja elää elämääsi kirkkaammalla liekillä. Jokaisella on syntymälahjana saatu oma, ainutlaatuinen valovoima, joka säteilee ulospäin silloin, kun ihminen on  sinut itsensä kanssa. Karismaattinen ihminen uskaltaa vaikuttaa muihin. Tämän vuoksi hänen työnsä on usein menestyksekästä. 

Valmennuksen hyödyt

Itsetuntemuksesi syvenee

Itsetuntemus on uskottavuuden ensimmäinen askel. Mitä paremmin ymmärrämme itseämme, toisiamme ja erilaisuuttamme, sitä antoisampia ja palkitsevampia suhteita saamme. 

Kehität kykyäsi luottaa omaan aitoon itseesi. 

Opit käyttämään mahdollistavaa valtaa

Kaikissa suhteissa on aina valtaa. Kaikissa suhteissa käytetään valtaa. Jokainen meistä on vallankäyttäjä ja vallan käytön kohde. Valta on luonnollinen osa ihmissuhteita.

Syvennät valtailmiöihin liittyvää ymmärrystäsi ja kehität kykyäsi käyttää mahdollistavaa valtaa. 

Kehität ihmissuhdetaitojasi

Karismaattisuus syntyy kuudesta ihmissuhdetaidosta. Tunteiden salliminen ja tunnesäätelyn kehittäminen vahvistavat tunneälykkyyttä.

Opit ilmaisemaan ja välittämään  tunteita toisille. Syvennät taitoasi luoda hyväksyvää tunneilmapiiriä. 

Itseluottamuksesi vahvistuu

Voima ja sitkeys ovat elintärkeitä, kun ajatellaan lajin selviytymistä ja tunnemme todennäköisesti siitä syystä primitiivisesti vetoa voimaan. Karismaattinen ihminen uskaltaa suunnata. Fokus on kirkas. Se on uskallusta puhua omasta totuudesta käsin.

Kykysi käyttää viisaasti sosiaalista voimaa kasvaa.

Kiinnityt syvemmin arvoihisi

Valovoimaan liittyy valta ja vastuu. Arvojen ohjaamana karismaattisuus auttaa luomaan kestävästi hyvää elämää. 

Elämme kuormittavaa ja pelottavaakin aikaa. Nykyhetki kutsuu pysähtymään sen äärelle, mikä on tärkeää. Millaisten arvojen kautta toimimme. Miten elämme. Miten voimme parhaiten palvella yhteisöjämme.

 

 

Kehität kehonkieltäsi

Kehollinen tietoisuus on tärkeä metataito. Se vahvistaa tunnesäätelyä, lisää  kognitiivista joustavuutta sekä kasvattaa resilienssiä ja läsnäolevuutta.

Opit luottamaan kehoosi. Miten olemme omassa itsessämme, ilmenee kehomme tavassa hengittää, liikkua ja asemoitua suhteessa ympäröivään maailmaan ja toisiin ihmisiin.

Valmennus sopii sinulle, kun

Sinulla on työssäsi tärkeä rooli rakentaa luottamusta ja tukea aikaansaavuutta.

Teet vaativaa ihmistyötä johtajana, esihenkilönä, valmentajana, pedagogina tai terapeuttina.

Menetät hetkittäin itsevarmuutesi tietyissä tilanteissa ja tietynlaisten ihmisten kanssa.

Mietit, miten voisit rentoutua ja luottaa itseesi jännittävissäkin tilanteissa.

Haluat vahvistaa itseluottamustasi ja minäkuvaasi.

Toiveesi on vahvistaa omaa mukaansatempaavuuttasi ja nauttia siitä.

Haluat kehittyä paremmaksi kuuntelijaksi, jolloin myös sanottavasi kuullaan paremmin.

Et aina tiedä, millainen kehonkieli tukisi tilannetta ja sen tavoitteita.

miksi kokemuksellinen oppiminen?

Metodimme rakentuu nelitasoiselle oppimisteorialle. Ihmisten käsittelee kaikkea tietoa ja kokemuksiaan neljällä tasolla: älyllisellä tasolla, tunnetasolla, kehollisella tasolla ja vuorovaikutuksen tasolla. Ihmisen toiminta syntyy ajattelun, tunteiden ja kehollisten impulssien motivoimana. Olemme luoneet metodin, jossa tavoitteena on kokonaisvaltainen oppiminen kaikilla tasoilla. 

Kaikki koulutuksen teoreettiset sisällöt perustuvat tutkittuun tietoon. Tieto jäsentää omaa kokemusta ja oma kokemus mahdollistaa syväoppimisen. Kokonaisuuksien ja ilmiöiden ymmärtämisen kautta itsetuntemus syvenee ja syntyy tilanneymmärrystä, joka vahvista toimintakykyä. 

Aikataulu ja hinta

24.-25.2.2023
Klo 10-17

Työskentelemme pe-la 24.-25.2.2023 klo 10-17 Loviisassa. 
Osoite: Lapinkyläntie 643, Skinnarby. 

Koulutus ei sisällä majoituksia. Tarjoamme molempina päivinä kasvislounaan (laktoositon ja gluteiiniton) sekä kahvit, teen ja muut tilpehöörit.

Valmennuksen hinta on 742€  + alv 24 %. 

Pidämme koulutusryhmät pieninä varmistaaksemme korkeatasoisen kokemuksellisen oppimisen. Valmennukseen ilmoittautuminen on sitova, koska se poistaa paikan hausta muilta. Valmennus maksetaan aina kokonaisuudessaan. Laskutamme yhdessä osassa. 

Valmentajat

Henriika Maikku

Olen kokenut psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys), valmentaja ja kouluttaja. Minulla on organisaatio-osaaminen työyhteisöjen valmentajana. Erityisosaamisalueitani ovat työ- ja yksilöpsykologia, muutosvalmentaminen, vuorovaikutuksen kehittäminen sekä vaativien vuorovaikutustilanteiden systeeminen ymmärtäminen.
Olen valmistunut ainoana Suomessa Denverin yliopiston hevosavusteisen työn jatkokoulutusohjelmasta.

Esa Korhonen

Minulla on n. 40 vuoden kokemus hektisestä hotelli- ja ravintola-alasta. Opiskelin Suomessa mm. ent. ravintolaopisto ja Sveitsin kuuluisassa Hotelfachschule Montanassa sekä työskentelin kokkina ja keittiöpäällikkönä useissa alan huippuravintoloissa. Ravintola-alan esimiehenä, yrittäjänä, suunnittelijana sekä kouluttajana olen toiminut vuodesta 1986.

Hevosten kanssa olen ollut koko ikäni ja niiden sekä ihmisille hevostaidon opettamisesta minulla on kokemusta lähes 40-vuoden ajalta. Vuosien varrella olen kehittänyt EKD Hevostaito -metodin, joka toimii SoulTeamin hevosavusteisen työn pohjana.

Ota yhteyttä

Lapinkyläntie 643, 07870 Skinnarby

Henriika 040 4168409

Esa 045 3290651

© 2024 Exclusive interior. All Rights Reserved.