KARISMA

Valmennus

Lämpöä, läsnäoloa, voimaa

Elinvoimainen karisma

Loviisassa 21.-22.10.2022

Ihminen joka on rauhassa itsensä kanssa, hehkuu karismaa. Jokaisella on syntymälahjana saatu oma, ainutlaatuinen vetovoima, joka säteilee ulospäin silloin, kun hän on sinut itsensä kanssa. Elinvoimainen ihminen on karismaattinen.

Elämme kuormittavaa ja pelottavaakin aikaa. Nykyhetki kutsuu pysähtymään sen äärelle, mikä on tärkeää. Millaisten arvojen kautta toimimme. Miten elämme. Miten voimme parhaiten palvella yhteisöjämme.

Karismaattinen ihminen uskaltaa vaikuttaa muihin. Tämän vuoksi hänen työnsä on usein menestyksekästä. Samalla karisma tuo mukanaan vastuun. Ei ole samantekevää, millaiset arvot ohjaavat toimintaamme.

Tule vahvistamaan karismaasi ja kirkastamaan arvojasi niin, että voit tehdä työtäsi yhä menestyvämmin ja elää elämääsi vieläkin kirkkaammalla liekillä.

Valmennuksen hyödyt

Valmennuksessa vahvistat elinvoimaasi ja saat yhteyden luontaiseen karismaasi. Käsittelemme valmennuksessa seuraavia teemoja: 

Karisma on elinvoimaa

Elinvoima syntyy tasapainosta. Päälle jäänyt vaaratutka ja stressi kuormittavat. 

Opit rentoutumaan ja luottamaan spontaaniin, aitoon itseesi. 

Karisma on tässä ja nyt

Luonnollisuus, rehellisuus, aitous ja luotettavuus ovat kestävän karisman rakennuspalikoita. 

Kehität taitoasi olla läsnä, avoimena ja uteliaana. 

Karisma on lämpöä

Itsetuntemus, sosiaalinen ymmärrys, ja tunteiden salliminen vahvistavat tunneälykkyyttä. 

Syvennät taitoasi rakentaa hyväksyvää tunneilmapiiriä. 

Karismaattinen ihminen jättää itsestään jäljen

Tunnemuistot jäävät elämään. Karismaattinen osaa virittyä toiselle.  Hän on utelias ymmärtämään toisia. 

Kykysi käyttää viisasta sosiaalista voimaa kasvaa.

Karisma tuo mukanaan vastuun

Lumovoimaan liittyy valta, vastuu ja uskallus tuntea myös syyllisyyttä. Eettisyyden ohjaamana karisma auttaa luomaan kestävästi hyvää elämää. 

Kiinnityt syvemmin arvoihisi. 

Karisma hehkuu kehon kielessä

Itsevarmuus välittyy kehon kielessä ja olemuksessa. Itsensä kanssa rauhassa oleva ihminen on luonnostaan karismaattinen. 

Opit luottamaan kehoosi. Ilmennät  luontaista karismaasi. 

Valmennus sopii sinulle, kun

Sinulla on työssäsi tärkeä rooli rakentaa luottamusta ja tukea aikaansaavuutta.

Haluat kirkastaa arvojasi ja niiden yhteyttä työhösi.

Menetät hetkittäin itsevarmuutesi tietyissä tilanteissa ja tietynlaisten ihmisten kanssa.

Mietit, miten voisit rentoutua ja luottaa itseesi jännittävissäkin tilanteissa.

Haluat vahvistaa itseluottamustasi ja minäkuvaasi.

Toiveesi on vahvistaa omaa mukaansatempaavuuttasi ja nauttia siitä.

Haluat kehittyä paremmaksi kuuntelijaksi, jolloin myös sanottavasi kuullaan paremmin.

Et aina tiedä, millainen kehonkieli tukisi tilannetta ja sen tavoitteita.

miksi hevoset ovat mukana valmennuksessa

Hevoset tehostavat oppimista

Hevoset auttavat syventämään kokemuksen kautta tulevaa ymmärrystä. Ne tekevät näkyväksi niin voimavaramme kuin kasvunpaikkammekin.

Työskentely hevosten kanssa on aina kehollista ja vuorovaikutuksellista. Hevosavusteisuus tarjoaa oppimisympäristön, jossa kehollinen elossaolevuus, hengityksen liike, tunnesävyt ja toiminnallisuus muodostavat sekä haavoittuvuutta, mutta myös uuden oppimista ja laajentumista esiin kutsuvan tilan.

Hevoset ovat lauma- ja pakoeläiminä erityisen herkkiä vuorovaikutuksen nyansseille, tunneviestinnälle ja sanattomalle yhteydelle. Hevosten ilmentämät viestit turvallisuudesta, säikähdyksistä, epäilyksistä, uteliaisuudesta yhteyteen, hellyyden osoituksista ja halusta irrottautua ihmiskontaktista ovat olennainen osa hevosavusteista koulutusta ja sen kokonaisuutta.

Metodimme rakentuu nelitasoiselle oppimisteorialle. Ihmisten käsittelee kaikkea tietoa ja kokemuksiaan neljällä tasolla: älyllisellä tasolla, tunnetasolla, kehollisella tasolla ja vuorovaikutuksen tasolla. Ihmisen toiminta syntyy ajattelun, tunteiden ja kehollisten impulssien motivoimana. Olemme luoneet metodin, jossa tavoitteena on kokonaisvaltainen oppiminen kaikilla tasoilla. 

Kaikki koulutuksen teoreettiset sisällöt perustuvat tutkittuun tietoon.  Käytännön työmme teoreettisena oletuksena on, että hevosavusteinen valmennus antaa merkittävän menetelmällisen vahvistuksen ihmisen kyvykkyyden kehittämiseen kehollisen- ja tunneviestinnän herkkyyksille. 

Aikataulu ja hinta

21.-22.10.2022
Klo 10-17

Työskentelemme pe-la 21.-22.10.2022 klo 10-17 Loviisassa. 
Osoite: Lapinkyläntie 643, Skinnarby. 

Koulutus ei sisällä majoituksia. Ota koulutuspäiviin mukaan omaan ruokavalioosi sopivat eväät. Tarjoamme kahvit ja teen.

Valmennuksen hinta on 391€  + alv 24 %. 

Pidämme koulutusryhmät pieninä varmistaaksemme korkeatasoisen kokemuksellisen oppimisen. Valmennukseen ilmoittautuminen on sitova, koska se poistaa paikan hausta muilta hakijoilta. Valmennus maksetaan aina kokonaisuudessaan. Laskutamme yhdessä osassa. 

Valmentajat

Henriika Maikku

Olen kokenut psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys), valmentaja ja kouluttaja. Minulla on organisaatio-osaaminen työyhteisöjen valmentajana. Erityisosaamisalueitani ovat työ- ja yksilöpsykologia, muutosvalmentaminen, vuorovaikutuksen kehittäminen sekä vaativien vuorovaikutustilanteiden systeeminen ymmärtäminen.
Olen valmistunut ainoana Suomessa Denverin yliopiston hevosavusteisen työn jatkokoulutusohjelmasta.

Esa Korhonen

Minulla on n. 40 vuoden kokemus hektisestä hotelli- ja ravintola-alasta. Opiskelin Suomessa mm. ent. ravintolaopisto ja Sveitsin kuuluisassa Hotelfachschule Montanassa sekä työskentelin kokkina ja keittiöpäällikkönä useissa alan huippuravintoloissa. Ravintola-alan esimiehenä, yrittäjänä, suunnittelijana sekä kouluttajana olen toiminut vuodesta 1986.

Hevosten kanssa olen ollut koko ikäni ja niiden sekä ihmisille hevostaidon opettamisesta minulla on kokemusta lähes 40-vuoden ajalta. Vuosien varrella olen kehittänyt EKD Hevostaito -metodin, joka toimii SoulTeamin hevosavusteisen työn pohjana.

Ota yhteyttä

Lapinkyläntie 643, 07870 Skinnarby

Henriika 040 4168409

Esa 045 3290651

© 2022 Exclusive interior. All Rights Reserved.