Rohkeus - rakkaus - luottamus

Mielenrauha ja elinvoima menestyksen mittarina

Itsetuntemusta ja ihmisläheistä organisaatiokult-tuuria.
Olemme tunnetaitoihin ja ihmissuhteiden hyvinvointiin erikoistunut valmennuskeskus

Mitä me teemme

SEAL 1- Vaativien vuorovaikutustaitojen koulutus

Koulutus tarjoaa syvällisen osaamiseen ihmisten väliseen kanssakäymiseen, kohtaamistyöhön ja haastaviin vuorovaikutustilanteisiin. Opit luomaan psykologisesti turvallista ilmapiiriä ja toimimaan viisaasti paineisissa tilanteissa

SEAL 2- vaativien vuorovaikutustaitojen jatkokoulutus

Jatkokoulutuksessa syvennymme ryhmäilmiöihin ja ryhmäprosesseihin. Käsittelemme ryhmärooleja, kiintymyssuhdemallien vaikutusta, transferenssia, vaikeita tunteita kuten häpeää sekä tunnejohtamista ja resilienssin vahvistamistamista.

KARISMA vuorovaikutus-valmennus

Jokaisella on syntymälahjana saatu oma, ainutlaatuinen vetovoima. Tule vahvistamaan karismaasi ja kirkastamaan arvojasi niin, että voit tehdä työtäsi yhä menestyvämmin ja elää elämääsi vieläkin kirkkaammalla liekillä.

Työnohjaus

Työnohjauksessa saat tilaa tarkastella ajankohtaisia ja vaativia työtilanteita sekä työelämän ihmissuhteita. Ohjauksen tarkoituksena on auttaa hahmottamaan tilannetta kokonaisuutena, tarkastella omaa toimintaa sekä kasvattaa viisasta toimintakykyä. Yksilötyönohjauksen lisäksi Henriika tekee työnohjausta myös työyhteisöjen ja työryhmien kanssa. Mahdollisuus myös hevosavusteiseen työnohjaukseen.

Psykoterapia

Henriika tarjoaa yksilöpsykoterapiaa (KELA ja Valvira -pätevyys). Psykoterapian tavoitteena on helpottaa elämää hankaloittavia mielenterveyteen liittyviä oireita sekä vahvistaa itsetuntemusta ja kontaktia muihin ihmisiin ja ympäröivään maailmaan. Henriika työskentelee niin kehon, mielen kuin tunnetason kokemusten tasolla. Keväällä 2023 vapautuu kaksi paikkaa psykoterapiaan (vain lähityöskentelynä Loviisassa).

Valmennukset

Tarjoamme johtajille, esihenkilöille ja tiimeille räätälöityjä valmennuksia arvoihin, tunnetaitoihin, vuorovaikutukseen, kohtaamiskyvykkyyteen ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen liittyvistä teemoista.

Tunnetaidot, sosiaalisten tilanteiden lukutaito ja vuorovaikutustaidot ovat teknologian kehittyessä yhä tärkeämpiä tulevaisuuden ja johtamisen työtaitoja.

Valmentajat

Henriika Maikku

Olen kokenut psykoterapeutti (Kela ja Valvira pätevyys), valmentaja ja kouluttaja. Minulla on organisaatio-osaaminen työyhteisöjen valmentajana. Erityisosaamisalueitani ovat työ- ja yksilöpsykologia, muutosvalmentaminen, vuorovaikutuksen kehittäminen sekä vaativien vuorovaikutustilanteiden systeeminen ymmärtäminen.
Olen valmistunut ainoana Suomessa Denverin yliopiston hevosavusteisen työn jatkokoulutusohjelmasta.

Esa Korhonen

Minulla on n. 40 vuoden kokemus hektisestä hotelli- ja ravintola-alasta. Opiskelin Suomessa mm. ent. ravintolaopisto ja Sveitsin kuuluisassa Hotelfachschule Montanassa sekä työskentelin kokkina ja keittiöpäällikkönä useissa alan huippuravintoloissa. Ravintola-alan esimiehenä, yrittäjänä, suunnittelijana sekä kouluttajana olen toiminut vuodesta 1986.

Hevosten kanssa olen ollut koko ikäni ja niiden sekä ihmisille hevostaidon opettamisesta minulla on kokemusta lähes 40-vuoden ajalta. Vuosien varrella olen kehittänyt EKD Hevostaito -metodin, joka toimii SoulTeamin hevosavusteisen työn pohjana.

Asiakkailta

5/5

Ota yhteyttä

Lapinkyläntie 643, 07870 Skinnarby

Henriika 040 4168409

Esa 045 3290651

© 2024 Exclusive interior. All Rights Reserved.