Psykoterapia ja
Työnohjaus

The meeting of two personalities is like the contact
of two chemical substances: if there is any
reaction, both are transformed.
- Carl Jung

Psykoterapia on sisäistä työtä

Se auttaa tutkimaan omannäköisen elämän, oman tahdon sekä läheisyyden ja yhteenkuulumisen kaipuun välistä suhdetta. Työskentely lisää sisäistä lupaa olla monenlainen, monikerroksellinen. Jokainen voi vapautua, tulla joustavammaksi, laajemmaksi, moniulotteisemmaksi ja vapaammaksi. Useimmiten muutokset tapahtuu lopulta nopeammin ja keveämmin kuin alussa uskaltaa ajatellakaan.

Työskentelymme sopii unelmien avartamisesta aina syvästi itsetuhoisen käytöksen tai vakavan sairauden hoidon tueksi. Olet tervetullut kaikkien inhimillisen elämän solmujen kanssa. Teemme yhdessä tarpeittesi mukaisen, yksilöllisen kartan kohti tavoitettasi. Kuljen kanssasi sinulle sopivan matkan.

Kokemukseni mukaan psykofyysinen terapiatyöskentely on vaikuttavinta, ja keskitymme aina ajattelu- ja tunnetaitojen sekä ihmissuhteiden lisäksi kehotietoisuuteen, hengitykseen ja bioenergetiikkaan. Työskentelyn aikana saat kosketuksen kehossasi oleviin tunteisiin ja kykenet purkamaan kroonisia lihasjännityksiä ja tunnemuistoja kehossa. Kun kehosi kantamat jännitykset helpottavat ja tukahdutettu tunne-energia vapautuu, saat todellisen energiavarantosi käyttöösi. Jokaisella on kyky hoitaa itseään.

Minulle yksi suurimpia iloja on nähdä, kun ihminen löytää kodin itsestään. Silloin tiedät, mitä juuri sinä haluat. Tunnet, mitkä asiat saavat sinut onnelliseksi, ja miten osaat toimia ihmissuhteissa joustavasti sinua ja läheisiäsi palvelevilla tavoilla.

Työskentelyn aikana keskustelemme ja teemme erilaisia harjoituksia. Harjoitukset voivat olla muun muassa hengitysharjoituksia, syvässä rentoutumisen tilassa tapahtuvaa korjaavaa mielikuvatyöskentelyä, tunnetyöskentelyä tai bioenergetiikkaan perustuvia kehollisia harjoituksia. Halutessasi voimme työskennellä myös hevosten kanssa.

Vastaanotto on Lopella. Osoite: Niinimäentie 322, Läyliäinen
Laita viestiä tai soita: henriika@soulteam.fi tai 040 4168409

Kelan tukema terapia

Kela korvaa psykoterapiaa työ- tai opiskelukyvyn tukemiseksi tai parantamiseksi, jos asianmukaisesti todettu mielenterveyden haaste uhkaa työ- tai opiskelukykyä. Kuntoutuspäätökset tehdään 26–67-vuotiaiden aikuisten psykoterapiana tai 16–25-vuotiaiden nuorten psykoterapiana.

Löydät ohjeen Kelan kuntoutuspsykoterapian hakemiseen täältä.

Hevosavusteinen psykoterapia ja työnohjaus

Kaiken hevosavusteisen työn tarkoituksena on optimoida sitä, mikä on
työskentelun tavoitteena. Hevoset antavat ainutlaatuisen mahdollisuuden
oppia tunnetaitoja sekä havainnoida omaa käyttäytymistä ja
tunnekokemusta. Vuorovaikutus hevosen kanssa on konkreettista
ja palaute välitöntä. Hevonen ei suunnittele, teeskentele tai manipuloi.
Se on aina rehellinen ja ilmaisee toiminnallaan sen, mitä tuntee.

Hevosen kieli on kehonkieltä ja energiaa. Heidän kanssaan asiat
muuttuvat puhumisesta ja analysoinnista eletyiksi kokemuksiksi
ja teoiksi.

Ota yhteyttä

Henriika Maikku
henriika@soulteam.fi
040 4168409