[mk_page_section layout_structure=”full” attachment=”scroll” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” mp4=”http://artbees.net/themes/jupiter/wp-content/uploads/2014/09/main-slide-video.mp4″ webm=”http://artbees.net/themes/jupiter/wp-content/uploads/2014/09/main-slide-video.webmhd.webm” poster_image=”http://artbees.net/themes/jupiter/wp-content/uploads/2014/09/main-slide-prev.jpg” video_mask=”false” video_color_mask=”#eeeeee” video_opacity=”0.15″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”400″ full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” full_width=”true” bg_image=”https://www.soulteam.fi/wp-content/uploads/2015/03/shutterstock_86102293.jpg” video_source=”self” stream_host_website=”youtube”][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″][/vc_column_text][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#a39058″ size=”22″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”1″ margin_top=”75″ margin_bottom=”25″ font_family=”none” align=”left” strip_tags=”false”]Mikä MATKAmenetelmä on[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Matkalla palaat ohjatusti kokemiisi tunteisiin ja puhdistat kehosta ikävien tapahtumien aiheuttamat muistijäljet. Kun löydät kehossa olevat tunteet ja niihin liittyvät käsittelemättömät muistot, kykenet näkemään ja ymmärtämään asioita laajemmin. Keho ja mieli saa vapauden parantua. 

Matka sopii erittäin hyvin muun terapeuttisen työn tueksi samoin kuin se on sopiva myös omana itsenäisenä työskentelynään.

MATKA SOPII TYÖVÄLINEEKSI, KUN:

 • Elämän ilo ja riemu ovat kadoksissa
 • Työ- tai ura-asiat mietityttävät
 • Kaipaat sparrausta tai valmennusta, miten edetä ja miten saada itsestäsi piilevät voimavarat esiin
 • Stressi ei häviä ja voimasi hiipuvat
 • Menneet asiat tai tapahtumat vaivaavat, etkä pääse niistä irti
 • Et jaksa innostua elämästä, työstä, perheestä – mistään
 • Haluat saada enemmän irti arjesta – lisää arjen ja ajan hallintaa
 • Parisuhde kaipaa apua
 • Ihmissuhdeasioissa törmäät aina samankaltaisiin ongelmiin
 • Haluat apua fyysisiin vaivoihin
 • Tunnet olosi masentuneeksi
 • Sinulla on epämääräisen paha, ahdistunut tai pelokas olo
 • Haluat päästä eroon tupakoinnista, alkoholista ja muista kuten ruokaan liittyvistä riippuvuuksista
 • Haluat kehittää sisäistä potentiaaliasi ja saada enemmän irti elämästäsi, tässä ja nyt

VÄLINE ITSENSÄ KEHITTÄMISEEN JA ITSEHOITOON:

MATKAn avulla saat kosketuksen kehossasi oleviin tunteisiin ja kykenet purkamaan ja puhdistamaan solumuistia. MATKA sopii laajasti erilaisiin tilanteisiin. Se sopii unelmien avartamisesta aina syvästi itsetuhoisen käytöksen tai vakavan sairauden hoidon tueksi. Sen vaikutukset ovat yksilöllisiä. Jokaisella on kyky hoitaa itseään.

Länsimainen tiede on todentanut, että keholla ja mielellä on suora, välitön yhteys toisiinsa. Tunne on kemiallinen reaktio, jolla on suora vaikutus kehoomme aina solutasolla asti. 1970-luvun alusta tiede on todentanut, että kokiessamme minkä tahansa emotionaalisen shokin aivot lähettävät kemiallisen reaktion jonnekin kohtaan kehoamme, jonne tapahtumasta tallentuu muistijälki eli solumuisti. Tulkitsemme tapahtumia usein tiedostamattamme vanhojen muistijälkien kautta ja reagoimme tilanteisiin ja toisiin ihmisiin niiden pohjalta. Jos kannamme mukanamme esimerkiksi vanhan uhkaavan tilanteen jäljelleen jättämää pelkoa ja toimimme sen mukaan, emme ehkä koskaan tunne oloamme täysin turvalliseksi toisten ihmisten seurassa.

Tie tasapainoisempaan elämään ja hyvinvointiin:

Tunne-elämämme toimii herkkänä mittarina tasapainollemme. Ovatko tunteesi joskus kuin vuoristorata, niin ettet tahdo itsekään pysyä kyydissä? Saatikka läheisesi? Tai ehkä sinusta tuntuu jatkuvasti tasaisen laimealta? Mikään ei innosta ja pieni paha olo kaihertaa jatkuvasti sisuksia. Tai ehkä huomaat ärsyyntyväsi ihan pienestä tai saat hallitsemattomia vihan purkauksia läheisillesi. Tietoinen mielemme ei useinkaan muista, mistä reaktiomallimme ovat tulleet. Ehkä tunnistamme vain toistavamme ihmissuhteissamme aina samaa kipua aiheuttavaa kaavaa, tunnemme selittämätöntä ahdistusta tai emme jostain syystä vain löydä omalta tuntuvaa työtä. Tukahdutamme ja kätkemme todelliset tunteemme säilyttääkseemme rauhan toisten kanssa, jottemme olisi hankalia tai jotta hävettävänä pitämämme puolet itsessä eivät näkyisi.

MATKAn avulla pystyt vaikuttamaan tunnekokemuksiisi. Opit tunnistamaan tunteet kehossa, toivottamaan ne tervetulleeksi ja ottamaan ne vastaan ilman että se tarkoittaa tekoja tai reagointia. Kaikista kamalimpienkin tunteiden alla on rajaton rauha ja tyyneys. Kun tukahdetut tunteet saavat tulla esiin, vapautuu energiaa, joka säteilee elämän keveytenä ja ilona.

MATKAn avulla elämästäsi tulee tasapainoisempaa. Ja hauskempaa! Kun olemme avoimia, olemassaolon ilo, helppous ja kiitollisuus voi johdattaa askeleitamme.

KEINO LÖYTÄÄ OMAT MITTAAMATTOMAT VOIMAVARAT JA ENERGIAA ELÄMÄÄN:

Meillä jokaisella on viisas sisäinen ääni, jota kuunnellen voimme elää kevyttä, itsemme näköistä elämää. Sisäiset resurssimme ovat rajattomat: onnistua elämässä, niin henkisesti kuin aineellisesti. MATKA on väline, jonka avulla voimme sukeltaa syvemmälle itseemme, omiin tiedostamattomiin resursseihimme. Kun vapautamme oman sisäiset voimavaramme, voimme yhä vapaammin vaikuttaa omaan elämäämme ja siihen, miltä se tuntuu.

AVAIN LAAJEMPAAN PERSPEKTIIVIIN:

Löytämällä kehossasi olevat tunteet ja niihin liittyvät käsittelemättömät muistot, kykenet näkemään ja ymmärtämään asiat laajemmasta perspektiivistä. Laajempi ymmärrys asioista mahdollistaa anteeksiannon ja irtipäästämisen. Meitä eniten pelottavissa ja ahdistavissa asioissa on myös suuri voima, joka vapautuu käyttöömme, kun uskallamme katsoa niitä lähemmin.

MATKA HENKISEEN KASVUUN:

Matkaa voit käyttää henkisen kasvun välineenä. Matkaharjoitusten avulla löydät itsestäsi yhä enemmän ja saat voimavarasi käyttöön laajemmin.[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”40″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][mk_page_section attachment=”fixed” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”false” speed_factor=”0.2″ bg_video=”no” video_mask=”false” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”400″ padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false” bg_image=”https://www.soulteam.fi/wp-content/uploads/2015/03/IMG_7652-e1427913370994.jpg” layout_structure=”full” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” full_width=”true” full_height=”false” intro_effect=”false” video_source=”self” stream_host_website=”youtube”][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#a39058″ size=”22″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”1″ margin_top=”75″ margin_bottom=”25″ font_family=”none” align=”left” strip_tags=”false”]Miten MATKA tehdään[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Tullessasi MATKAistuntoon kartoitamme ensiksi nykytilannettasi ja käynnin tarkoitusta. Avaamme sitä asiaa elämässäsi, johon kaipaat muutosta tai ratkaisua.

Varsinaisen Matka-harjoituksen aikana autan sinua rentoutumaan ja keskittämään huomiosi kehoosi ja siinä oleviin tunteisiin, jotka saattavat ilmetä ensin jännityksenä, paineena, tärinän tunteena tai esimerkiksi kuvotuksena. Kaikki tunteet, ajatukset ja tuntemukset ovat tervetulleita ja autan sinua hetki hetkeltä avautumaan syvemmälle oman kehosi muistoihin. Vanhoista solumuistoista irti päästäminen vapauttaa energiaa ja mahdollistaa paranemisprosessin. Koko prosessi etenee kysymysten avulla. Tulokset ja vaikutukset syntyvät omista oivalluksistasi ja omasta viisaudestasi käsin.

Usein käyttäytymismallimme ovat saaneet alkunsa jostain aikaisemmasta tapahtumasta. Tietoinen mielemme ei useinkaan muista, mistä rajoittavat tai elämäämme hankaloittavat mallit ovat tulleet. Muiston läpikäyminen ja sen korjaaminen auttaa hyvin konkreettisella tavalla.

MATKAistunnon vaikutukset ovat yksilöllisiä. Joskus jo yksi harjoitus riittää esimerkiksi ahmimisen tai tupakoinnin lopettamiseen. Samoin fyysiset oireet, kuten selkä- tai pääkivut voivat helpottua jo ensimmäisellä kerralla. Joskus taas meissä on syvempiä käyttäytymismalleja, jotka vaativat enemmän aikaa ja työtä.

MATKA vaikuttaa voimakkaasti vielä useita päiviä, jopa viikkoja käynnin jälkeen. Usein unet toimivat terapeuttisena kanavana tai uusia tunteita saattaa nousta pintaan. Kaikki tämä on osa työskentelyn vaikutusta ja merkki prosessin jatkumisesta.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][mk_page_section layout_structure=”full” bg_image=”https://www.soulteam.fi/wp-content/uploads/2014/04/IMG_6682-e1427913399440.jpg” attachment=”fixed” bg_position=”center center” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” video_mask=”false” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”400″ full_width=”true” full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false” video_source=”self” stream_host_website=”youtube”][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column width=”2/3″][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#a39058″ size=”22″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”1″ margin_top=”75″ margin_bottom=”25″ font_family=”none” align=”left” strip_tags=”false”]Asiakkailtani[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]“Matka oli niin voimakas kokemus että ajattelin kirjoittaa vähän kokemuksia sen jälkeen.

Tuntui kuin olisi ollut jossain todella pitkällä matkalla, kauan poissa, vaikka ajallisesti se ei kestänyt niin kauan. Aistit olivat äärimmäisen avoinna ja herkistyneenä kaikelle ympäröivälle. Kaikki värit, valot ja liikkeet muodostivat huikaisevan kokonaisuuden. Tuntui kuin näkisin, todella näkisin ensimmäisen kerran elämässäni ympäröivän maailman sellaisena kuin se on eikä omien suojamuurien ja ennakkokäsitysten kautta. Kuin lapsen omaisena, eläen joka hetken hyvin täydesti. Aika on tuntunut sen jälkeen paljon pidemmältä kuin aikaisemmin. Ei ole ollut kiireen tunnetta vaan aika on jotenkin oudosti venynyt. Se jotenkin vähän väsyttääkin kun kokee niin paljon ja näkee kaiken niin selvästi. Luulin että nukkuisin öisin hyvin, mutta olen puoliunessa prosessoinut asioita monena yönä.

Ongelmien pakeneminen tuntuu olevan aikaisemmassa elämässäni selviytymisstrategia jota olen käyttänyt niin ihmissuhteissa kuin muussakin. En oikein kestä vaikeuksia, vaan helposti lähden tilannetta pakoon. Siitä kai on kyse parisuhteen kriisissäkin omalta osaltani. Huomasin kuitenkin matkan jälkeen että mieheni on ainoa ihminen jonka voin luottaa keräävän palaseni kasaan kun olen hajalla. Näin on kerran tapahtunutkin.

Matkasta jäi myös hyvin mieleen sinun pehmeä äänesi, se oli hyvin lohduttava ja eheyttävä. Pystyn helposti palauttamaan mieleen sen ja kuinka halasin pientä Sannaa. Tunsin hyvin elävästi kuinka annoin itselleni anteeksi ja päästin osia itsestäni vapaaksi.

Kotka ja hevonen ovat olleet todella aktiivisia, mieleen on tullut erilaisia voimalauseita ja olen niitä kirjannut ylös. Tässä muutama: Anna tunteiden tulla, ja mennä, älä takerru niihin. Kuuntele sisäistä ääntäsi, huomaa pienet merkit jotka johdattavat oikealle polulle. Elämä kantaa. Joka hetki on mahdollisuus. Virtaa kuin vesi, pehmeänä, mutta ajan kanssa kaivertaen läpikulkusi vaikka vuoren läpi.

Paljon itsetutkiskelua matka on käynnistänyt, kiitokset siitä! On lohdullista tietää että matkat vielä jatkuvat ja on olemassa noin suoraviivainen tapa päästä käsiksi omaan alitajuntaan.”

– Katriina

“Tein ihanan ja sisintäni muuttaneen matkan Henriikan ohjauksessa elokuussa 2011. Sen kulku oli helppoa ja eteneminen nopeaa. Olin etsinyt ennen matkaa pitkään ja monenlaisia tapoja työstää sisälläni olevia tunteita. Tunnistin niiden olemassa olon, mutta en saanut kiinni niiden syistä, enkä näin ollen myöskään pystynyt niitä työstämään.

Viivyttelin palautteen kirjoittamista kuunnellen tunteitani ja oloani. Muutos alkoi heti terapiasta. En tuntenut enää surua jota kannoin aiemmin mukanani ja energiaa tuntui pursuavan jokaisesta solusta vaikka muille jakaa. Olin iltapäivän ja illan huikaisevan puuhakas ja aikaansaava. Illalla virta loppui kuin leikaten ja nukuin pitkän syvän rauhallisen yön.

Muisto matkasta ei ole enää päivittäin ajatuksissani, mutta huomaan palaavani aika-ajoin ihmetykseen sen voimasta ja mukanaan tuomista muutoksista. Olen tuntenut tuon tiistain jälkeen ennen kokemattomia syviä onnellisuuden tunteita sisälläni. Ne tulevat minusta, siitä että minulla on huikaisevan hyvä olla. Arjessani on paljon enemmän energiaa ja monta roikkumassa olevaa tekemistä on tullut valmiiksi. Onnellisuuteni ja hyvä oloni tuntuu lisääntyvän ja syvenevän päivä päivältä. Olen suunnattoman kiitollinen Henriikalle matkasta, joka mahdollisti paranemiseni.”

-Anita[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”40″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][mk_page_section layout_structure=”full” bg_image=”https://www.soulteam.fi/wp-content/uploads/2015/03/lauma.jpg” attachment=”fixed” bg_position=”center center” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” video_mask=”false” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”400″ full_width=”true” full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false” video_source=”self” stream_host_website=”youtube”][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/mk_page_section]