8.5.2020 Loviisassa

Johdantokurssi hevosen faskia- ja traumatyön metodeihin

Liza Kimble ensimmäistä kertaa Suomessa!

Hevosen faskia- ja traumatyön metodikoulutuksen hyödyt sinulle

Opit kuntouttamaan ja hoitamaan omia hevosiasi tehokkaasti ja lempeästi

Syvempi ymmärrys

Syvempi ymmärrys hevosen traumoista ja kuntoutumisesta lisää huomattavasti hevosten hyvinvointia

Hevosen kuntoutuminen

Opit tukemaan hevosen terveyttä ja toipumista niin isoista kuin pienemmistäkin vammoista

Käytännönläheisyys

Opit lukemaan tarkemmin hevostesi mieltä ja kehoa. Syvennät kykyäsi luoda yhteys hevosiisi

Liza Kimble

Liza Kimble on Etelä Afikasta kotoisin oleva kansainvälinen hevosterapeutti. Hän on erikoistunut faskioiden merkitykseen ja hevosten traumoihin. Liza on mukana tiivisti kansainvälisessä faskia tutkimuksessa ja hänen kurssinsa ovat erittäin kysyttyjä niin Euroopassa, Afrikassa, Australiassa kuin Yhdysvalloissa.

Meillä on ainutlaatuinen tilaisuus saada Liza Suomeen ensimmäistä kertaa toukokuussa 2020. Liza pitää päivän mittaisen johdantokurssin faskia ja traumatyön metodeihin Loviisassa, jonne voi ammattilaisten lisäksi tulla mukaan oppimaan myös niitä, jotka haluavat syventää ymmärrystään oman hevosen hoitamisessa.

Koulutus sopii sinulle, jos

Olet kiinnostunut oppimaan lisää traumoista, kehollisuudesta ja toipumisesta

Haluat kehittää kykyäsi ymmärtää hevosen viestintää ja kipuilmeitä paremmin​ sekä haluat oppia tukemaan hevosten kuntoutumista erilaisista vammoista

Haluat syventää yhteyttäsi hevosiisi ja oppia lukemaan niitä vieläkin paremmin.

Tunnet joskus toivottomuutta hevosten erilaisten vammojen kanssa

Sinulla on hevonen, joka on saanut vamman tai muun trauman, ja haluat oppia tukemaan hevosen autonomista hermostoa palautumaan

Haluat syventää ymmärrystäsi lajirajat ylittävistä mekanismeista liittyen traumoihin ja niistä paranemiseen

Jos tunnistat itsesi useammasta kuin yhdestä kohdasta edeltä, koulutus on sinua varten. Tällä kurssilla on matala kynnys ja jokainen voi saada oivalluksia omaan työhönsä ja arkeensa hevosten kanssa

Kokemuksia Lizan koulutuksista

Lilly Korpiola

Osallistuin Lizan ammattilaiskurssille Ruotsissa kesällä 2018 ja se oli todella vaikuttava kokemus. Ymmärrys hevosen faskioista, traumoista ja kuntoutumisesta on tuonut valtavasti ihan konkreettista hyötyä omien hevosten hoidossa. Olen kuntouttanut onnistuneesti yhtä vakavasti loukkaantunutta omaa hevostani leikkauksen jälkeisten kuukausien aikana. Samalla yhteys omien hevosteni kanssa on syventynyt kun olen oppinut lukemaan tarkemmin hevosen mieltä ja kehoa. Lizan kursseilla parasta on konkreettinen oppiminen, johon yhdistyy uusin tutkimustieto. Lizan välitön, lämmin ja innostava persoona, kyky lukea hevosta ja ihmistä luo kannustavan ja hyväksyvän oppimisen ilmapiirin. Liza on raikas ja lämmin tuulahdus Etelä-Afrikan lämmöstä tänne meille pohjolaan. Suosittelen lämpimästi sekä ammattilaisille, että niille, jotka haluavat syventää osaamistaan hevosen arkisessa hoitamisessa.

Riikka Ruth

Osallistuin Rotbrunnan koulutuskeskuksessa Ruotsissa Lizan kurssille kesällä 2019. Käsittelimme kurssilla sekä ihmisen että hevosen traumoja ja niistä paranemista. Vaikka olen aloittelija hevosten kanssa, sain aivan uuden kokemuksen vuorovaikutuksesta hevosten kanssa. Hoitosuhde on vuorovaikutustilanne ihmisen ja hevosen välillä. Palkitsevinta oli, kun opin lukemaan hevosia uudella tavalla. Samalla opin myös paljon omasta kehostani ja sen hoitamisesta. Kiitollinen ja tyytyväinen hevonen on koskettava kokemus. Liza on selkeä ja ihmisläheinen opettaja, jolla on lämmin persoona.

Aikataulu ja Toteutustapa

Päivän ohjelma
klo 9 Lähiruoka-aamiainen ja tutustumista
klo 10 EFTR metodi teoriassa ja käytännössä.

Pääset harjoittelemaan ja kokemaan hoidon vaikutuksia heti Lizan ohjauksessa. Ota oma joogamatto tai muu vastaava mukaan.

klo 12.30 Lähiruokalounas
klo 13.30 Demoja ja työskentelyä hevosten kanssa
Iltapäiväkahvit sopivassa hetkessä

Päivän yhteenveto noin klo 16

Johdantokurssi pidetään Loviisan Hommansbyn kylässä pe 8.5. klo 9-17

Koulutuksen hintaan sisältyy lounas, jonka teemme lähiruoasta.

Hevosten kanssa tehtävät demot ja harjoitukset pidetään läheisellä tallilla. Ota kuitenkin mukaan sään mukaiset vaatteet.

Koulutus pidetään englanniksi. Tulkkaus suomeksi tarjolla sitä haluaville. Tulkkauspalvelu kuuluu hintaan.

Kouluttajana Liza Kimble

Liza Kimble on Etelä Afikasta kotoisin oleva kansainvälinen hevosterapeutti. Hän on erikoistunut faskioiden merkitykseen ja hevosten traumoihin. Hän on kehittänyt hoitomuodon, joka yhdistää uusimman neurologisen ja faskiatutkimuksen TRE-tekniikkaan sekä muihin kehonhoitomenetelmiin. 

Liza on mukana tiivisti kansainvälisessä faskiatutkimuksessa ja hänen kurssinsa ovat erittäin kysyttyjä niin Euroopassa, Afrikassa, Australiassa kuin Yhdysvalloissa.  

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 210€ + alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin sekä lounaan ja kahvit.  

Osallistuessasi sekä Lizan kurssille että “Polyvagaalisen teorian käytännön sovelluksia hevosavusteisessa työssä” -koulutuspäivään, saat molemmat koulutukset 380€ + alv 24% yhteishinnalla

Hae koulutukseen

Jos tarvitset lisätietoja koulutuksesta, voit lähettää meille sähköpostia tai soittaa. Autamme sinua mielellämme.

henriika@soulteam.fi, 040 4268409

Recently I attended a course "Equine fascia and trauma release" presented by Liza Kimble and it was a mind-bending experience that allowed me to start exploring the horse's body in a more confident, in-depth way I have never done before. -JJ Terblanche