[vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

En tiedä montakaan, joka olisi hakeutunut hevosalalle ihan vain bisnesmielessä. Yleensä motivaationa on oma rakkaus hevosia kohtaan sekä halu tehdä sisäisesti palkitsevaa ja merkityksellistä työtä. Jos työn sisäinen motivaatio on (ainakin yrittämisen alussa) kohdallaan, miksi sitten niin moni hevosalan yrittäjä uupuu?

Syyt ovat moninaisia ja ala monella tapaa vaativa. Eräs kanssayrittäjä kuvasi facebookin hevosryhmässä osuvasti: on ”paljon töitä, paljon vastuuta. Sitten kun on huolia, ne ovat yleensä isoja, runsastöisiä ja rahaa vieviä. Investoinnit ovat raskaita. Ei ihmekään, jos tämä ala pistää ihmisen koville.” Lomalle ei noin vain lähdetä. Työ on sitovaa ja usein päivät pitkiä. On haasteellista luoda palveluista sekä sisällöllisesti laadukkaita että kannattavia. Kulut ovat suuria ja pelkästään eläinlääkärilaskut voivat olla valtavia. Samanaikaisesti kilpailu on kovaa, ja voi olla tosi vaikea löytää yhteisöä, joka tukee, kannustaa ja myötäiloitsee onnistumisista.

Nykyinen työelämä on murroksessa ja vaatii jatkuvaa uusiutumiskykyä sekä henkistä joustavuutta. Tästä syystä sisäinen motivaatio on yhä suuremmassa roolissa, kun verrataan mitkä yritykset menestyvät ja mitkä kuihtuvat. Omien ja koko työyhteisön taidollisten voimavarojen ja luontaisten lahjakkuuksien tunnistaminen ja kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Työnohjaus on ohjattua ja tuettua. Parhaimmillaan se auttaa sinua rakastamaan asiakkaitasi, parantamaan yrityksesi tuottavuutta ja selkeyttämään palveluita niin, että saat antaa asiakkaillesi juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle luontaisimpia ja palkitsevimpia. Työnohjaus avaa aivan uusia tapoja nähdä ja kehittää omia toimintatapoja ja itsensä johtamisen taitoja. Se antaa samanhenkisten, kannustavien ihmisten vertaistukea ja ideointiapua. Se auttaa huomaamaan omia sokeita pisteitä ja löytämään uusia ratkaisuja ongelmakohtiin.

Menestyvä yrittäjyys muodostuu tasapainosta asiakkaiden tyytyväisyyden, oman ja työyhteisön hyvinvoinnin sekä yrityksen taloudellisen kannattavuuden välille. Työnohjaus tarjoaa ohjatun ja tuetun matkan tasapainoiseen menestykseen.

– Henriika

***

Hevosalan yrittäjien työnohjaus

Onko sinulla hevosalan yritys? Haluatko parantaa yrityksesi tuottavuutta? Vahvistaa omaa jaksamista? Tukea sitä innostusta, joka sai sinut alunperin hyppäämään yrittäjäksi? Saada samanhenkisten, kannustavien ihmisten vertaistukea? Keräämme työnohjausryhmää.

Tapaamme yhteensä neljä kertaa. Jokaisella tapaamisella on oma teemansa. Kulloiseenkin teemaan liittyvien ennakkotehtävien tekeminen on tärkeä osa kokonaisuutta.

1. Jaksaminen. Oma ja mahdollisten työntekijöittesi jaksaminen ja sisäisen motivaation tukeminen.
2. Uusiutumiskyky. Omien taidollisten voimavarojen ja luontaisten lahjakkuuksien uudelleen tunnistaminen ja edelleen kehittäminen.
3. Palvelut. Mielekkäiden palveluiden luominen ja selkeyttäminen.
4. Menestyminen. Menestymisen esteet ja mahdollisuudet sekä toimivan yhteistyöverkoston rakentaminen.

Aikataulu:
ke 27.9. klo 9-12
ke 25.10. klo 9-12
ke 22.11. klo 9-12
ke 10.1.2018 klo 9-12

Paikka: Niinimäentie 322, 12600 Läyliäinen

Hinta 500€ + alv 24% /hlö
Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse henriika@soulteam.fi
Ryhmä pidetään pienenä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Laita viestiä tai soita: henriika@soulteam.fi tai 040 4168409

[/vc_column_text][vc_facebook][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]