[mk_page_section layout_structure=”full” attachment=”scroll” bg_position=”center center” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” mp4=”http://artbees.net/themes/jupiter/wp-content/uploads/2014/09/main-slide-video.mp4″ webm=”http://artbees.net/themes/jupiter/wp-content/uploads/2014/09/main-slide-video.webmhd.webm” poster_image=”http://artbees.net/themes/jupiter/wp-content/uploads/2014/09/main-slide-prev.jpg” video_mask=”false” video_color_mask=”#eeeeee” video_opacity=”0.15″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”450″ full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” full_width=”true” bg_image=”http://www.soulteam.fi/wp-content/uploads/2013/07/IMG_5875.jpg” video_source=”self” stream_host_website=”youtube”]

[/mk_page_section]
[mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#d3a005″ size=”24″ font_weight=”bold” font_style=”inhert” letter_spacing=”2″ margin_top=”75″ margin_bottom=”25″ font_family=”none” align=”left” strip_tags=”false”]Psykoterapia ja Työnohjaus[/mk_fancy_title]

Psykoterapia on sisäistä työtä. Se auttaa tutkimaan omannäköisen elämän, oman tahdon sekä läheisyyden ja yhteenkuulumisen kaipuun välistä suhdetta. Työskentely lisää sisäistä lupaa olla monenlainen, monikerroksellinen. Jokainen voi vapautua, tulla joustavammaksi, laajemmaksi, moniulotteisemmaksi ja vapaammaksi. Useimmiten muutokset tapahtuu lopulta nopeammin ja keveämmin kuin alussa uskaltaa ajatellakaan. 

Työskentelymme sopii unelmien avartamisesta aina syvästi itsetuhoisen käytöksen tai vakavan sairauden hoidon tueksi. Olet tervetullut kaikkien inhimillisen elämän solmujen kanssa. Teemme yhdessä tarpeittesi mukaisen, yksilöllisen kartan kohti tavoitettasi. Kuljen kanssasi sinulle sopivan matkan.

Kokemukseni mukaan psykofyysinen terapiatyöskentely on vaikuttavinta, ja keskitymme aina ajattelu- ja tunnetaitojen sekä ihmissuhteiden lisäksi kehotietoisuuteen, hengitykseen ja bioenergetiikkaan. Työskentelyn aikana saat kosketuksen kehossasi oleviin tunteisiin ja kykenet purkamaan kroonisia lihasjännityksiä ja tunnemuistoja kehossa. Kun kehosi kantamat jännitykset helpottavat ja tukahdutettu tunne-energia vapautuu, saat todellisen energiavarantosi käyttöösi. Jokaisella on kyky hoitaa itseään.

Minulle yksi suurimpia iloja on nähdä, kun ihminen löytää kodin itsestään. Silloin tiedät, mitä juuri sinä haluat. Tunnet, mitkä asiat saavat sinut onnelliseksi, ja miten osaat toimia ihmissuhteissa joustavasti sinua ja läheisiäsi palvelevilla tavoilla.

Työskentelyn aikana keskustelemme ja teemme erilaisia harjoituksia. Harjoitukset voivat olla muun muassa hengitysharjoituksia, syvässä rentoutumisen tilassa tapahtuvaa korjaavaa mielikuvatyöskentelyä, tunnetyöskentelyä tai bioenergetiikkaan perustuvia kehollisia harjoituksia. Halutessasi voimme työskennellä myös hevosten kanssa.

Vastaanotto on Lopella. Osoite: Niinimäentie 322, Läyliäinen
Laita viestiä tai soita: henriika@soulteam.fi tai 040 4168409

Kelan tukema terapia

Kela korvaa psykoterapiaa työ- tai opiskelukyvyn tukemiseksi tai parantamiseksi, jos asianmukaisesti todettu mielenterveyden haaste uhkaa työ- tai opiskelukykyä. Kuntoutuspäätökset tehdään 26–67-vuotiaiden aikuisten psykoterapiana tai 16–25-vuotiaiden nuorten psykoterapiana.

Löydät ohjeen Kelan kuntoutuspsykoterapian hakemiseen täältä.

[mk_padding_divider size=”40″]
[mk_page_section attachment=”fixed” bg_position=”center top” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”false” speed_factor=”0.2″ bg_video=”no” video_mask=”false” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”400″ padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false” bg_image=”http://www.soulteam.fi/wp-content/uploads/2014/09/IMG_0484-e1427913293973.jpg” layout_structure=”full” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” full_width=”true” full_height=”false” intro_effect=”false” video_source=”self” stream_host_website=”youtube”]
[/mk_page_section]